Parteneri 2016

LogoRom
high5logo High5 este o companie din Marea Britanie condusă de sportivi.
Noi am concurat în multe dintre cele mai dure concursuri la nivel mondial și avem ani de experiență competitionala acumulata. Știm din experiența personală cât de important este sa obtinem alimentatia absolut corecta și ceea ce este nevoie pentru a concepe un produs de nutritie sportiva. High5 are legături strânse cu universitățile de prestigiu și lideri de grupuri de cercetători de renume. Combinand abordarea noastră practică cu cele mai recente descoperiri in evoluția științei sportului, rezulta produsele High5 care sunt întotdeauna la nivelul asteptarilor si 100% potrivite scopului.
Pe scurt, nu contează cât de greu este, produsele noastre va asigura că aveti randament si savurati evenimentul la care participati.

High5 este un lider in nutritie de sport de performanță.
Batoanele noastre, gelurile și băuturi alimenteaza multi dintre cei mai buni sportivi din lume. Noi combinam cele mai recente descoperiri în domeniul științei sportului cu ani de experiență competitionala pentru a crea produse care te vor ajuta să prestezi la maxim, indiferent de capacitatea ta.
High5 a dezvoltat pas cu pas ghiduri de nutriție specifice greutatii tale corporală, sportului practicat, duratei efortului si conditiilor meteo din ziua evenimentului. Confirmate de către sportivi în multe dintre cele mai dificile compeitii mondiale, aceste ghiduri pot da rezultate foarte bune.

Mai multe informatii despre produsele High5 aici.

Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative.
Brandul Dremel a fost lansat în 1932, de către A. J. Dremel, care a creat prima unealtă multifuncţională din lume. În prezent, compania se dedică producerii şi creării sistemelor pentru unelte uşor de folosit Versatile Tool™, punând accent pe calitate şi adresându-se persoanelor care au o varietate mare de hobby-uri creative şi sunt pasionate de bricolaj. Uneltele Dremel sunt create pentru proiecte de reparaţii de interior şi exterior, restaurare auto, tâmplărie, machete, dar şi pentru multe alte proiecte creative de la bijuterii la colaje. Uneltele din gama Dremel Versatile Tool Systems™ sunt compacte, versatile şi extrem de precise, cu sisteme multifuncţionale, pentru tăiere în spirală, lipire şi multe alte funcţii. Pentru toate produsele sunt prevăzute accesorii şi dispozitive speciale, care fac viaţa mai uşoară şi permit crearea de detalii şi efectuarea de operaţiuni complexe.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.dremel.ro.
Libraria Sophia Libraria Sophia din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
FullColor FullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.
Calipso
Vino alaturi de noi!

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

Vrem sa oferim oportunitatea unui parteneriat tuturor celor isi doresc acest lucru. Pachetele de sponsorizare oferite sunt transparente iar valoarea lor este accesibila. Pachetele incep de la 200 Euro. Pentru mai multe detalii cereti Ofeta de Sponsorizare.

Parteneri media

freerider RoCLubMaraton.logo
Advertisements
%d bloggers like this: