Parteneri 2014

Skil 90 years Skil – Tot ce ai nevoie
Skil ştie mai bine decât oricine care este cel mai important lucru pentru ca lucrările să fie efectuate uşor şi rapid. Iar sarcina uneltelor electrice este de a face ca lucrarea să fie mai uşoară – nu mai dificilă sau mai complicată. De asemenea, Skil s-a concentrat mereu pe dezvoltarea unor produse inteligente care să fie accesibile şi uşor de utilizat. O filosofie care a făcut ca brand-ul Skil să fie printre cele mai importante mărci din lume în domeniul uneltelor electrice. In momentul de fata, brandul Skil ofera scule electrice pentru segmentele DIY, Profesional si de Gradinarit.
LogoRom Batonul Rom si Kandia ne indulcesc in Varful Lumii !
Lansat în 1964, ROM Autentic a fost primul baton de ciocolată de pe piaţa românească. În cei 48 de ani de existenţă pe piaţă, el a rămas, practic, neschimbat păstrând același gust tare, inconfundabil, care oferă senzații tari românești fiind și îmbrăcat în culorile reprezentative ale României. Rom Autentic este cel care și-a făcut un obicei din a promova România și valorile românești, tradiționale.
ROM te sustine pe TINE: roman frumos, sportiv, cu pofta de viata si pus sa termini cursa.
ZVAC la pedalat!
logo-Roboutique Roboutique.ro
Libraria Sophia Libraria Sophia din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
Isostar Cu 35 de ani de experienţă în nutriţia sportivă, ISOSTAR este recunoscut drept liderul european în domeniu. În România ISOSTAR îşi consolidează poziţia prin relansarea portofoliului şi acoperirea unui număr mare de nevoi nutriţionale ale sportivilor: Hydrate&Perform – soluţii de rehidratare ce determină creşterea performanţei sportive. High Energy – produse energizante pentru efort sportiv. Long Energy – gama de produse destinate sporturilor de anduranţă, cu dublu concentrat de energie. After Sport Recovery – produse proteice pentru recuperare musculară după efort.
Cu Isostar ai întotdeauna soluţia pentru a-ţi creşte performanţa cu până la 19%, oferind suportul nutriţional optim înainte, în timpul şi după efortul sportiv.
FullColor FullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.
Dr.Apostolescu.Robert.Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian, specialist ortoped, va fi alături de noi în cadrul On Top of the World, in cadrul unui parteneriat ProBono.
Calipso
Vino alaturi de noi!

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

Vrem sa oferim oportunitatea unui parteneriat tuturor celor isi doresc acest lucru. Pachetele de sponsorizare oferite sunt transparente iar valoarea lor este accesibila. Pachetele incep de la 200 Euro. Pentru mai multe detalii cereti Ofeta de Sponsorizare.

Advertisements
%d bloggers like this: