Tura necompetitiva pe traseul On Top of the World

TeamXpert0005La sugestia unui concurent, sambata, 16 septembrie, va invitam la o tura necompetitiva pe traseul competitiei On Top of the World!

Cum era de asteptat, anuntul de anulare a concursului On Top of the World a starnit multe reactii! Majoritatea concurentilor si-au exprimat regretul, insa au fost alaturi de noi, sustinandu-ne sa il organizam din nou, vara viitoare.

Am primit si un email prin care ni se sugera sa organizam, totusi, o tura necompetitiva, pe traseul de concurs. Iata mesajul primit de la dl. Bontea:

“Am luat cu regret la cunostinta instiintarea de mai jos.
Din pacate, ca pentru fiecare, concursul nu inseamna doar costul participarii ci si cazarea si timpul deja setat impreuna cu familia, dar mai ales asteptarea pe care o avem pentru o astfel de escapada.
As vrea sa va intreb, in caz ca mai sunt doritori sa participe pe cont propriu, fara sprijin de apa si alimente pe traseu, as dori sa ne puneti in contact cumva, printr-un email, sunt sigur ca mai sunt si altii care oricum vor veni la Sinaia si cu siguranta vor vrea sa faca o escapada macar de fun daca nu competitiva pe acelasi traseu.”

Am apreciat ideea, caci, la urma urmei, se spune ca “o competitie sportiva are trei Piloni ai motivarii: Competitivitatea, dorinta de Perfectionare si partea Ludica (de socializare)”!

Ca urmare, in cazul in care sunt doritori, ii invitam sa ni se alature la o tura necompetitiva, fara costuri de participare. Fiecare merge pana unde poate, la Cota 1400, la Babele sau, de ce nu, chiar si pana la Vf.Omu! Si pentru ca nu vrem sa limitam in niciun fel participarea, sunt bine veniti atat ciclisti cat si alergatori:) Vremea se anunta numai buna, asa ca sunt toate sansele sa avem o zi memorabila!
Ca sa fie mai usor, am inclus tura in formularul de inscriere la programul Weekend Activ al Asociatiei Tabere cu Suflet. Ca sa ne putem organiza, va rugam sa va inscrieti pana joi, 14 septembrie.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Catalin Pomeanu

Advertisements

Tags:

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: