Un nou traseu de alergare in Varful Lumii!

teamxpert-0003La On Top of the World 2017, alegatorii vor putea alerga pe un traseu mai provocator si mai frumos in acelasi timp! Traseul strabate una dintre cele mai frumoase zone din Parcul Natural Bucegi!

Noul traseu numit ProfiRun, are o lungime de 20.5 km si o diferenta de nivel de aproximativ 1150 m. Traseul  porneste din Sinaia, urca la Cota 1400, apoi la Cota 1900, de unde continua pana in Vf.Piatra Arsa (2044 m). De aici, traseul se intoarce pana la Cota 1400, unde este finishul.

Startul se da pe Aleea Pelesului. Se alearga pe piatra cubica prin fata Castelului Peles, apoi pe asfalt pe str.Furnica si Drumul Cotei, pana la intersectia cu Drumul de Poiana Stanei. De aici se alearga pe macadam pana la Cota 1400, de unde se intra pe partia de schi.

Exista doua Puncte de Alimentare – Hidratare (la km 7.7 si la sosire) si cinci Puncte de Hidratare (la Start, la km 4.1, km 11, km 14 si la km 17).

Mai multe detalii

Inscrierile se fac aici. In cazul in care Traseul Profi Run nu apare datorita unei eventuale erori din sistem, va rugam sa va inscrieti la alt traseu disponibil si sa ne trimitei un email in care sa ne spuneti traseul ales.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: