On Top of the World 2016

TeamXpert.0905Sambata, 30 iulie, 120 de ciclisti si alergatori au urcat in Varful Lumii! Cei mai rapizi au fost Alexandru Grozea, Dan Alexandru Hriscu si Nicoleta Ciortan, insa toti cei care au ajuns in Varf au fost declarati Invingatori!

Startul editiei a VII-a a competitiei de mountainbike uphill si alergare montana On Top of the World, a avut loc sambata dimineata, la Sinaia. 120 de ciclisti si alergatori si-au inceput ascensiunea pe cele 4 trasee: de alergare pana la Cota 2000 si de ciclism pana la Cota 1400, Babele si respectiv Vf.Omu (2507 m).

Ca de obicei, atmosfera a fost foarte frumoasa si, cu toate ca prognoza nu era cea mai buna, vremea a tinut cu noi si ploaia a ocolit plutonul sportivilor:)

La categoria EliteRide, corespunzatoare traseului de mountainbike uphill pana la Vf.Omu, primul a fost Alexandru Grozea, care a acoperit distanta dintre Sinaia si cel mai inalt varf din masivul Bucegi in 2 ore si 15 minute!
La alergare montana, primul la Cota 2000 a sosit Dan Alexandru Hriscu, invingatorul la Crosul Tabere cu Suflet de la Azuga. Dintre fete, cea mai rapida a fost Nicoleta Ciortan.

Toti cei care au ajuns in Varful Lumii au fost declarati Invingatori si recompensati cu diplome, premii si medalii!

Iata rezultatele si pozele de la On Top of the World 2016!

Foto: Mihai Emil Suciu

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: