Fara Taxa

TeamXpert.00091La On Top of the World 2016, un alergator si doi ciclisti au participat prin programul WeCare Fara Taxa!

La editia de anul acesta, Luca Bodareu de 9 ani (foto, fara numar), Csender Nandi si Brasoveanu Marius au participat la On Top of the World prin programul Fara Taxa!.

Niciunul nu s-a inscris pe calea normala la programul Fara Taxa si niciunul dintre ei nu are probleme financiare, cel putin acest lucre l-am dedus din discutiile cu ei. Totusi, pentru ca sub o forma sau alta au participat la competitie, au fost acceptati prin programul de ajutor social Fara Taxa.

Tatal lui Luca, Pavel Bodareu, ne-a rugat sa facem o reducere pentru fiul sau. I-am propus fara sa ezitam sa apeleze la programul Fara Taxa. A acceptat imediat, insa a dat inapoi cand i-am spus ca cererea sa va fi publicata. Am aflat si de ce, bicicleta sa de carbon arata clar ca nu se incadra la conditiile de inscriere la acest program social. De altfel, publicam Informatiile tocmai pentru a evita astfel de situatii.
Pana la urma a ales sa isi lase copilul de 9 ani sa participe singur, fara numar, el concurand pe un alt traseu. Din grija si atentie fata de copii, i-am permis lui Luca sa concureze prin programul Fara Taxa.

Domnul Csender Nandi intentiona sa participe fara numar, alaturi de sotia dumnealui. Pentru a evita problemele avute cu cei 2 alergatori de la Maratonul Tabere cu Suflet 2015 care au stricat concursul, am preferat sa ii oferim un numar de concurs prin programul Fara Taxa.

Brasoveanu Marius este un vechi participant la competitiile noastre. La On Top of the World l-am zarit printre concurenti, la alergare, fara numar. Alergand pe langa el, am aflat ca a ajuns tarziu si ca doreste totusi sa participe. I-am oferit si lui posibilitatea sa concureze prin programul Fara Taxa.

Speram ca acest gest sa ii faca mai buni si sa ii ajute sa isi descopere simtul civic. Caci cine nu se incadreaza la acest program social trebuie in primul rand sa fie recunoscator si in niciun caz sa nu jinduiasca locul celor in nevoie! Si sa tina cont ca resursele pentru acest program provin chiar de la cei mai norocosi, care nu au probleme financiare.

Foto: TeamXpert Sports Events

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: