High5

high5logoVesti bune din Varful Lumii:) High 5 ne va hidrata la On Top of the World 2016!

High5 este o companie din Marea Britanie condusă de sportivi.
Noi am concurat în multe dintre cele mai dure concursuri la nivel mondial și avem ani de experiență competitionala acumulata. Știm din experiența personală cât de important este sa obtinem alimentatia absolut corecta și ceea ce este nevoie pentru a concepe un produs de nutritie sportiva. High5 are legături strânse cu universitățile de prestigiu și lideri de grupuri de cercetători de renume. Combinand abordarea noastră practică cu cele mai recente descoperiri in evoluția științei sportului, rezulta produsele High5 care sunt întotdeauna la nivelul asteptarilor si 100% potrivite scopului.
Pe scurt, nu contează cât de greu este, produsele noastre va asigura că aveti randament si savurati evenimentul la care participati.

High5 este un lider in nutritie de sport de performanță.
Batoanele noastre, gelurile și băuturi alimenteaza multi dintre cei mai buni sportivi din lume. Noi combinam cele mai recente descoperiri în domeniul științei sportului cu ani de experiență competitionala pentru a crea produse care te vor ajuta să prestezi la maxim, indiferent de capacitatea ta.
High5 a dezvoltat pas cu pas ghiduri de nutriție specifice greutatii tale corporală, sportului practicat, duratei efortului si conditiilor meteo din ziua evenimentului. Confirmate de către sportivi în multe dintre cele mai dificile compeitii mondiale, aceste ghiduri pot da rezultate foarte bune.

Mai multe informatii despre produsele High5 aici.

Advertisements

Tags: , ,

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: