High5 ne energizeaza in Varful Lumii!

high5logoLa editia din acest an a concursului On Top of the World incepem un parteneriat nou, in folosul participantilor, cu High5 – liderul in nutritie sportiva de performanta!

HIGH5 este lider in nutritie sportiva de performanta. Batoanele, gelurile si bauturile HIGH5 energizeaza unii dintre cei mai performanti alteti ai lumii. Combina ultimele descoperiri ale stiintei sportive cu foarte multi ani de experienta competitionala pentru a crea produse menite sa va ajute sa atingeti cel mai inalt nivel de performanta personala, indiferent de abilitatile voastre.
Testarea in mod riguros de catre oamenii de stiinta in laboratoare si de atletii din competitiile cele mai dure din lume, garanteaza ca produsele de nutritie sportiva High5 performeaza atunci cand si voi o faceti. Contin cele mai bune ingrediente naturale si au un gust bun si usor de tolerat in efort.

Stim din proprie experienta cat de important este sa gasesti cel mai potrivit plan de nutritie, acela adaptat propriului organism, mai ales atunci cand sportul pe care il practici necesita un efort sustinut si de lunga durata. Folosite de atleti de top din toata lumea, produsele High5 te ajuta sa ajungi la cea mai buna performanta in concursuri si te lasa sa te bucuri mai mult de fiecare eveniment la care participi.
HIGH5 Romania sustine peste 20 evenimente sportive si este intr-o continua crestere.
Puteti comanda si voi produsele si sa le testati atat pe http://www.high-5.ro sau contactandu-i direct, dar si prin distribuitorii lor. Dupa testarea produselor suntem convinsi ca veti deveni utilizatori constanti, pentru ca produsele sunt de o reala calitate, indiferent ca vorbim despre partea de hidratare, energizare sau recuperare , ele fiind un un “must” in viata oricarui sportiv de anduranta, fie el amator sau profesionist.

http://www.high-5.ro
http://www.facebook.com/high5romania

Advertisements

Tags: , ,

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: