On Top of the World MMXV

TeamXpertSportsEvents.110Ciclisti si Alergatori, va invitam in Varful Lumii! A VI-a editie a concursului On Top of the World are loc sambata, 1 august, intre Sinaia si Varful Omu (2507 m) si vine cu o Noutate: trasee atat pentru Mountainbike cat si pentru Trail running! 
Suntem mandri sa anuntam ca On Top of the World MMXV isi deschide portile si alergatorilor! Asadar, incepand de anul acesta, in Varful Lumii sunt asteptati atat ciciclisti, cat si alergatorii!

On Top of the World Bike Fest este cel mai dificil concurs de mountainbike uphill din Romania. Finalizarea traseului la categoria EliteRide, la care sosirea este la peste 2500 m, reprezinta o performanta in sine. Sunt 4 trasee de lungimi si dificultati diferite, ce strabat zone deosebit de frumoase din Parcul Natural Bucegi. Asadar nu va faceti griji, chiar si cei mai putin antrenati au la dispozitie variante de urcare fezabile si se pot bucura de farmecul pesiajului.

On Top of the World  Run Fest va propune pentru inceput doua variante de urcare, pana la Cota 1400 si pana la Cota 2000.

Asadar de ce On Top of the World?
– pentru ca acum atat ciclisti cat si alergatorii pot urca in Varful Lumii!
– On Top of the World Bike Fest este unul dintre putinele concursuri de mountainbike Uphill din Romania si este concursul cu sosirea situata la cea mai mare altitudine,
– finalizarea traseului la categoria EliteRide in regim de concurs reprezinta o performanta in sine,
– traseul strabate o mare parte din Parcul Natural Bucegi – o zona pe cat de frumoasa pe atat de interesanta si cu o priveliste de neuitat
– exista trasee pentru toate nivelurile, cei mai putin antrenati avand posibilitatea sa aleaga trasee cu dificultate redusa.

Pentru INSCRIERI va asteptam aici.

Ne vedem In Varful Lumii!

Foto: Adrian Stoica

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: