In 2014 am urcat din nou in Varful Lumii!

TeamXpertSportsEvents.110Sambata, 2 august 2014, la a V-a editie a On Top of the World, nu mai putin de 30 de rideri au reusit performanta sa ajunga la Varful Omu (2507 m), stabilind un nou record al competitiei! Felicitari tuturor participantilor!

Anul trecut competitia nu s-a desfasurat la categoria EliteRide iar riderii au trebuit sa se multumeasca cu urcarea pana la Babele. Anul acesta insa categoria Regina a revenit si 30 de rideri – toti cei inscrisi la aceasta categorie – au reusit performanta de a urca in Varful Lumii!:)

Cel mai rapid a fost Daniel Rosioru! El a parcurs cei 2000 m diferenta de nivel dintre Sinia si Vf.Omu in 2 ore si 21 de minute, egaland cea mai buna performanta a traseului! Pe locul 2, la doar 1 minut intarziere, a sosit Andrei Amariutei, iar dupa alte 6 minute a ajuns Cristian Stan, ocupantul locului 3. De remarcat ca Adrian Nitu, castigatorul din 2013, a condus cursa de la start pana la ultimul intermediar, insa pe ultimii metri ai traseului a facut o dubla pana!
Iata Rezultatele, Galeria, Programul, Informatii despre Start, Premii, Tombola, Parteneri,

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: