eVouchere pentru Copiii din Varful Lumii!

Tabere cu Suflet reia traditia recompensarii Copiilor participanti la On Top of the World! On Top of the World este considerat unul dintre cele mai dificile competitii de mountainbike. Cu toate acestea, prezenta copiilor a fost numeroasa inca de la inceput. In semn de apreciere pentru efortul lor, a fost creat proiectul Sport pentru toti copiii, prin care Asociatia Tabere cu Suflet  a oferit eVouchere de valoare egala cu taxa de inscriere, de care au beneficiat toti copiii.
Dupa o pauza de 1 an datorata unei colaborari mai putin fericite, se reia aceasta traditie frumoasa:)

Astfel, Asociatia Tabere cu Suflet ofera tuturor copiilor sub 13 ani, eVoucherele in valoare de 5o Ron. eVoucherele vor putea fi folosite in Tabere precum si la iesirile de o zi la catarat, mountainbike sau drumetie.
Va asteptam cu drag !

——————————————————————————————————————————————

Sport pentru toti copiii este unul din programele WeCare dezvoltate de Asociatia Tabere cu Suflet. Programul are ca obiectiv dezvoltarea sanatoasa, mentala si fizica, a copiilor. Se pune accent pe sporturile in natura si pe dezvoltarea competitivitatii, copiii fiind incurajati sa participe la activitati sportive si sa concureze la diferite competitii functie de nivelul lor de dezvoltare.
Mai multe detalii aici

Advertisements

Tags: , , , ,

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: