Pe Platou pe 2 Roti

TabereCuSuflet.335Traseul Pe Platou pe 2 Roti strabate una dintre cele mai frumoase portiuni dintre Sinaia si Vf.Omu. Se merge pe Platoul Bucegilor din Parcul Natural Bucegi, iar privelistea spre Valea Prahovei este deosebita.
Saptamana trecuta am urcat pe Platou si am strabatut traseul categoriei EasyRide. Iata cateva imagini de pe traseu de la iesirea cu bicicletele organizata de Asociatia Tabere cu Suflet in 3 iulie. Pentru doritori, urmatoarea iesire pe traseul pe Platou pe 2 Roti va fi organizata cu o saptamana inaintea concursului, sambata, 26 iulie.

Traseul Pe Platou pe 2 Roti urca de la Cota 1900 – Babele si corespunde categoriei EasyRide. Initial, traseul de concurs pleca de la Cota 2000, insa, pentru a evita coborarea cu risc de accidente, startul a fost mutat la Cota 1900 (vezi detalii). Accesul se va face cu cabina pe la Cota 2000, de unde se va cobora grupat, cu un ghid.
Costul urcarii cu cabina de la Sinaia la Cota 2000 este de 60 Ron (30 Ron + 30 Ron bicicleta) pt adulti si 30 Ron (15 Ron + 15 Ron bicicleta), pentru copii.
Retragerea se poate face pe bicicleta, pe traseul de concurs sau pe drumul ce coboara la Sinaia prin Saua Dichiu, sau cu cabina de la Babele in Busteni sau de la Cota 2000 la Sinaia.

In cazul in care cabina nu va putea urca datorita vremii nefavorabile (vant lateral peste 15 m/s), Traseul pentru categoria Easy Ride va fi de la Sinaia la Cota 1400, identic cu cel al categoriei HobbyRide.

Advertisements

Tags: , , ,

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: