Uphill 2013

Sambata, 15 iunie, urcam in Varful Lumii!

Ne bucuram sa anuntam ca editia din acest an a concursului On Top of The World se va desfasura in cadrul proiectului Riders Club. Competitia va avea o serie de schimbari. Data initiala a concursului, 13 iulie, a fost mutata cu o luna mai devreme. De asemenea, traseul categoriei EasyRide a fost modificat pentru a nu mai depinde de cabina si categoria HobbyRide nu va mai fi organizata. Mai multe detalii vor fi anuntate in curand pe siteul On Top of the World si pe pagina evenimentului de pe http://www.ridersclub.ro.

Ce este Riders Club?
Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la competitiile Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon.

Cum revolutioneaza Riders Club experienta de rider?
La baza sistemului se afla platforma online http://www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarei competitii din calendar si clasamentele generate pe niveluri competitionale sunt principalele functionalitati care ii vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului.

Nivelurile competitionale
Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator.

Calendarul Riders Club
Evenimentele Riders Club sunt competitii in care participantii alearga pe trasee adaptate lor si impotriva unor concurenti cu acelasi nivel competitional. Un incepator de nivelul 4 va concura pe trasee mai scurte si mai usoare. Un rider experimentat, de nivelul 1, va concura pe trasee mai lungi si mai dificile. Competitiile din calendar au trasee dedicate fiecarui nivel. Calendarul Riders Club 2013 este disponibil pe http://www.RidersClub.ro.


Advertisements

Tags: , ,

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: