eVouchere pentru Copiii din Varful Lumii

On Top of the World Bike Fest este una dintre cele mai dificile competitii de mountainbike. Pentru ca stiu cat de importanta este incurajarea performantei pentru dezvoltarea si motivarea copiilor, Tabere cu Suflet premiaza toti copiii participanti cu un eVoucher in valoare de 50 Ron.
On Top of the World este singurul concurs de mountainbike uphill din Romania. Startul se da din Sinaia iar sosirea este la Vf.Omu (2507 m).
Desi este atat de greu, copiii nu se lasa mai prejos, concurand cot la cot cu adultii. Anul acesta au fost 6 copii sub 15 ani, unii avand evolutii de-a dreptul remarcabile. La nici 14 ani, Teodor Ghincea a urcat de la Sinaia la Babele in mai putin de 3 ore, ocupand locul 6 la categoria ProfiRide si intrecand multi sportivi de valoare. Cea mai tanara concurenta – Anamaria Gonczi, a luat startul la doar 4 ani, performanta meritorie in sine:), Mihnea Bulgariu de 9 ani s-a clasat in prima jumatate a clasamentului la primul sau concurs de mountainbike, iar exemplele pot continua. Felicitari tuturor copiilor din varful Lumii!

Iata cine sunt curajosii tineri: Anamaria Gonczi – 4 ani, Anamaria Lazaroiu, Matei Marin – 5 ani, Theodor Ghincea – 13 ani, Mihnea Bulgariu – 9 ani, George Andrei Porumb – 11 ani.

Pentru ca stiu cat de importanta este incurajarea performantei pentru dezvoltarea si motivarea copiilor, precum si in semn de admiratie pentru rezultatele lor, Tabere cu Suflet ofera acestor 6 copii eVouchere in valoare totala de 50 Ron. mai multe detalii pe siteul TabereCuSuflet.ro

 

cvs Mobic

Advertisements

Tags: ,

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: