On Top of the World 2012

Sambata, 21 iulie 2012, la Sinaia, a avut loc “On Top of the World” Bike Fest, competitie din seria TeamXpert Sport Events, oferita de Isostar, in parteneriat cu Primaria Sinaia.

Ajuns la a treia editie, “On Top of the World” este un concurs unic in Romania. Este singura competitie de mountainbike uphill, sosirea fiind la peste 2500 m, in Parcul Natural Bucegi.

Cei mai abili cataratori s-au intrecut la categoria Elite Ride – “OMU pe 2 roti” Bike Challenge, urcand din Sinaia pana la Vf. Omu (2507 m).

Au fost 4 categorii de niveluri diferite, astfel incat toata lumea sa se simta bine, indiferent de nivelul de pregatire:

–          Easy Ride, traseul fiind pe Platou, intre Cota 2000 si Babele,

–          Hobby Ride, la care se concureaza intre Sinaia si Cota 2000,

–          Profi Ride, intre Sinaia si Babele,

–          Elite Ride, intre Sinaia si Vf. Omu.

Castigatorii au fost premiati cu medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii concursului: Isostar, Aventuria, Libraria Sophia, Calipso, Asociatia “Tabere cu Suflet”, Old Nick Pub si Asociatia “Sportul pentru Toti”.

Anul acest cei mai rapizi au fost:

EliteRide (Sinaia – Vf.Omu)
M
1 Morcov Stefan
2 Manea Silviu – Ionut
3 Zwiener Hendrik
F
1 Dobre Alexandra
ProfiRide (Sinaia – Babele)
M
1 Burcescu Mihai
2 Georgiadis Georgios
3 Ciobanu Gabriel
F
1 Georgiadis Alexandra
2 Lupu Roxana
3 Plumbota Vanessa
HobyRide (Sinaia – Vf.Furnica)
M
1 Savin Bogdan
2 Bistriteanu Dan
3 Pop Mihail
F
1 Zaharia Ana-Maria
2 Trif Oana
3 Ciuche Alina
EasyRide (Vf.Furnica – Babele)
M
1 Nicolescu Paul Bogdan
2 Racovita Mihai
3 Neacsu Dragos Vasile
F
1 Ghincea Maria
2 Teodorescu Monica
3 Burlacu Anca

Iata Rezultatele complete, Galeria, Traseul, Premiile, Programul, Cazare si Partenerii evenimentului

TeamXpert Sport Events este o divizie a TeamXpert, avand ca domeniu de activitate organizarea de evenimente si competitii sportive. Incepand din 1998, Teamexpert Sport Events a organizat peste 50 de competitii si concursuri la diferite discipline sportive. Printre acestea se numara competitii de marca precum maratonul de mountainbike Comana Bike Fest sau evenimente de traditie precum Cupa Malinului la schi si snowboard.

Utilizand experienta si expertiza acumulate, incepand din 2012 TeamXpert Sport Events ofera consultanta de specialitate si altor organizatori de competitii. Obiectivul este implicarea sociala pentru promovarea unui segment de competitii sportive bazate pe fair-play, precum si respectul pentru natura si descoperirea tezaurului geografic si istoric al Romaniei.

Contact :

TeamXpert
0722 302 746

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: