Primele poze

On Top of the World 2012 s-a incheiat. Urmeaza o mare de poze si de povesti, cu un prim val de la TeamXpert:) Enjoy!
Am avut sansa sa asistam, de pe stanca de deasupra Vaii Dorului, la un duel la varf intre Basso – multiplu castigator al concursurilor TeamXpert si Silviu – campionul national de uphill dar pe schiuri. Basso a aparut primul in Saua Dorului, urmat la o distanta apreciabila de Silviu, apoi urma un pluton format din 5-6 biciclisti. La inceput nici nu i-am deosebit: erau cu totii niste furnici. Abia mai tarziu au aparut diverse detalii, cum ar fi casca galbena a lui Basso sau tricoul DHS al lui Silviu.
Sa tot fi fost mai bine de o sute de metri intre ei cand au aparut in raza mea vizuala. La un moment dat Basso s-a dat jos de pe bicicleta. Silviu a ramas calare si a inceput sa manance, metru cu metru, distanta ce il separa de lider. Era ireal ce se intampla: distanta imensa se topea vazand cu ochii. Basso foarte calm si calculat, nici nu se uita in spate, in timp ce Silviu parca vroia sa demonstreze ca e mai bun, intr-un efort ce electriza atmosfera. Chiar cand au ajuns in dreptul meu, Silviu l-a depasit pe Basso. Nu cred sa fi pariat cineva pe el la inceputul pantei.
Pana la urma primul la Vf.Omu a fost Basso. “Cand a fost de biciclit s-a vazut diferenta” a spus el la final. Duelul lor va ramane unul dintre cele mai frumoase de la aceasta editie. Imi pare rau ca Silviu nu a venit la premiere.
In pozele 015 -019 puteti vedea finalul duelului dintre cei doi la iesirea din Valea Dorului.


Foto: TeamXpert

Advertisements

Tags:

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: