eVochere TabereCuSuflet pentru copiii din Varful Lumii

Ca de obicei, Tabere cu Suflet este prezenta la On Top of the World. In semn de apreciere pentru copiii care participa la acest concurs dificil, Tabere cu Suflet va oferi eVouchere pentru toti concurentii sub 15 ani.
Tabere cu Suflet este un proiect orientat catre programe pentru copii, prin care se promoveaza miscarea in aer liber sub orice forma.
Tabere cu Suflet participa activ la promovarea cicloturismului si a miscarii in natura in randul copiilor. Pentru ca apreciaza in mod deosebit performanta copiilor care participa la acest concurs, Tabere cu Suflet le va oferi vouchere de valoare egala cu taxa de inscriere. Voucherele vor putea fi folosite in Tabere precum si la iesirile de o zi la catarat, mountainbike sau drumetie.
Va asteptam cu drag !
——————————————————————————————————————————————
Tabere cu Suflet organizeaza Tabere tematice, tot timpul anului, in locatii diverse din Romania si strainatate, pentru copii si adulti. Un alt proiect Tabere cu Suflet este TcS Bike Day, in cadrul caruia organizatorii isi propun sa iasa cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta, pentru a impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Advertisements

Tags:

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: