Zimbraria Neagra XC

Sambata, 4 august, la Zimbraria de la Bucsani va avea loc concursul de mountainbike Zimbraria Neagra XC.
Concursul este la prima editie si este organizat de prietenii de la Asociatia Sportul pentru Tine. Traseul a fost ales impreuna cu noi si va garantam ca zona este frumoasa. Asociatia TabereCuSuflet a organizat o tura cu copiii pe traseul concursului, iar iesirea a avut mare succes dupa cum se vede din poze🙂

Iata comunicatul organizatorilor:

“Zimbraria Neagra XC va fi o sarbatoare in mijlocul naturii ce va avea ca element central o cursa de mountain bike cross country adresata amatorilor si echipelor formate dintr-un adult si unul sau chiar doi copii.
Cursa va avea doua parti distincte. In prima, pe Dealul Cretulesti, vor fi urcari la care si ciclisti mai avansati vor asuda urmate de coborari abrupte pe single trail, apoi o portiune de viteza pe drumuri forestire.

Asteptandu-i pe concurenti, insotitorii acestora nu se vor plictisi. Vor putea participa la o clasa de aerobic in aer liber, la o demonstratie de aeromodele sustinuta de clubul Aeropower, iar pentru cei mai mici biciclisti la un concurs de indemandare in poligon.
Pregatim si alte surprize pe care le vom anunta in curand.

Cursa va trece pe langa Zimbraria Neagra din padurea Bucsani, de aici si numele.
Nu o sa pedalam pe langa zimbrii in goana dar, prin gard, ii veti putea zari stand tolaniti la soare.

Zimbraria Neagra este o destinatie minuata de iesit in week-end la o plimbare cu bicicletele.
Poti sa parchezi in imediata apropiere a Zimbrariei, apoi sa vizitezi rezervatia, sa admiri animalele si sa faci cateva poze in timp ce paznicul iti raspunde amabil la intrebari. Apoi te sui pe bicicleta si colinzi padurea umbroasa si racoroasa. Iti mai faci cateva poze cu stejarii seculari si te intorci fericit spre casa cu bateriile incarcate.

Cursa se adreseaza tuturor entuzistilor miscarii in aer liber.
Dorim ca pe langa participantii obisnuiti ai curselor de MTB, sa-i atragem pe cei care nu au indraznit inca sa se inscrie la astfel de competitii.
Ne asteptam sa avem 250 – 300 de participanti, inscrierile fiind limitate la 400.
Premiul cel mare, pe care il vor primii toti participantii, va fi petrecerea unei dimineti de vara in natura si descoperirea unei paduri minunate.
Pentru castigatori celor sapte categorii – 4 la baieti, 2 la fete si family- vom avea o multime de premii intre care cele mai importante vor fi medalia, cupa si coronita de flori.
Va asteptam pe toti!”
____________________________________________
Asociatia Sportul pentru Tine s-a infiintat din dorinta membrilor fondatori de a contribui la construirea comunitatii celor ce cred in bucuria de a face sport si de a sprijini adultii in efortul de a-i educa pe cei mici in acest spirit.
Noi credem in sportul pe care il faci pentru tine insuti pentru a fi mai sanatos, mai vesel si mai generos adica mai fericit.

Pentru inscrieri si alte detalii intrati pe siteul oficial: http://sportulpentrutine.ro/

Mai multe poze de pe traseu gasiti aici.

Advertisements

Tags: , ,

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: