Concurs TeamXpert la Comana

TeamXpert va invita la un nou concurs de mountainbike. Daca On Top of the World iese in evidenta prin dificultate, Comana Bike Fest este in primul rand un concurs “usor si frumos”.

Comana Bike Fest este un concurs de mountainbike ce are loc primavara si toamna in Parcul Natural Comana.
Editia de tomana, Comana Autumn Bike Fest, este programata sambata, 24 septembrie.

Parcul Natural Comana este situat la doar 30 de km de Bucuresti, iar traseul strabate Delta Neajlovului si alte zone deosebit de frumoase, fara sa intersecteze vreo sosea sau o cale ferata.

Concursul se adreseaza celor care iubesc natura, fara sa ceara un nivel de pregatire exceptional, astfel incat se pot bucura de el atat concurentii adulti cat si copiii.

Pentru a evita orice eroare in alcatuirea clasamentului, la editia de toamna cronometrarea se va face cu cipuri electronice.

Se va concura pe doua trasee: Traseul Bujorilor de 20km si Traseul Lacul Comana de 36km. Vor fi premiati cei mai rapizi la general dar si la doua categorii speciale de varsta: copiii sub 12 ani si seniorii peste 40 de ani.

Mai multe detalii pe siteul oficial: http://mtb.teamexpert.ro/

Daca participati la Comana Autumn Bike Fest, puteti ridica tricoul On Top of the World direct  de acolo. Trebuie insa sa completati formularul cu datele pentru tricou pana sambata, 10 septembrie.

Advertisements

Tags: , , ,

About Radu

http://radusavin.ro
%d bloggers like this: