Tricoul competitiei (doar) pana pe 22 iulie

Cei care achita taxa pana pe 22 iulie vor primi tricoul competitiei in kitul de start.
Asadar intrati aici si inscrieti-va, apoi grabiti-va sa achitati taxa pana la sfarsitul saptamanii, pentru ca ar fi pacat sa nu primiti acest tricou frumos.
Cand am deschis inscrierile pentru aceasta editie am decis sa nu crestem valoarea taxei de inscriere.
Este important insa sa avem idee pentru cati concurenti sa ne pregatim. De aceea am pregatit un “hook” cu care sa atragem inscrierile din timp, iar acesta este, in cazul acestei editii, tricoul competitiei.
Pe 23 iulie este deadlineul pentru comenzii. La furnizorul nostru producerea tricourilor dureaza doua saptamani, iar in ultima saptamana sunt multe alte lucruri care ne solicita atentia. Procedand astfel producem exact cat este nevoie, nu risipim resursele si ramanem Eco.
Inscriindu-va si achitand taxa pana pe 22 iulie ne ajutati sa organizam mai bine concursul. Va multumim !

Advertisements

Tags: , , ,

About Radu

http://radusavin.ro

2 responses to “Tricoul competitiei (doar) pana pe 22 iulie”

 1. Panty says :

  Buna ziua,
  au am aflat astazi despre acest concurs ca si multi altii care sunt doritori de a participa,pentru un concurent tricoul , diploma si medalia sunt cele mai importante, acestea sunt amintirile care-i raman, se pare ca dvs nu mai puteti oferi aceste amintiri multor concurenti care au aflat tarziu si vor sa se mai inscrie, asta ii face sa renunte, pot face acest traseu si individual………
  este un feedback nu mi o luati in nume de rau,
  cu respect.

 2. Radu says :

  Buna ziua
  Multumim pentru feedback.
  Din pacate nu mai putem oferi tricoul competitiei, aveti dreptate. Este perioada de concedii, asa ca am incheiat comanda sambata dimineata. Am preferat sa nu estimam ci sa producem doar marimile celor care s-au inscris.
  Ne bucuram in cazul in care sunteti interesat in mod special de tricoul competitiei. Putem sa mai producem o transa luna viitoare, va rugam insa sa ne spuneti din timp marimea.
  In cazul in care doriti sa faceti traseul individual, tineti cont de conditiile meteo si de dificulatea traseului.
  In cazul in care doriti sa participati la On Top of the World, va asteptam cu drag.
  Va multumim pentru interes.

%d bloggers like this: